SmartLaw Research Group Working Paper


Kiadványunkról

A SmartLaw Research Group Working Paper (röviden: SLRG Working Paper) kutatócsoportunk elektronikus úton elérhető, ISSN számmal rendelkező, szerkesztett kiadványsorozata.

Célja a kutatócsoportunk által végzett szakmai, tudományos munka állomásainak, műhelyanyagainak megismertetése és nyilvános vitára bocsátása, de publikálási területet kíván nyújtani azoknak a kutatóknak is, akik a SmartLaw Research Group céljaival, vizsgált témaköreivel kapcsolatos kutatásokat végeznek. Kiadványunkba a munkaműhely jellegre tekintettel mind a végleges közlésig még átdolgozásra váró tanulmányokat, mind recenziókat, mind pedig konstruktív és a jövőbeni kutatások lehetőségét megvilágító esemény-ismertetőket örömmel várunk, illetve bízunk abban, hogy az általunk közzétett tanulmányok is inspirálni tudják a szakmai közösséget, illetve a kapcsolódó szakmai és tudományos diskurzust.

Impresszum

Szerkesztők:
Farkas Ádám PhD
Glavanits Judit PhD
Karácsony Gergely PhD
Keserű Barna Arnold PhD
Kelemen Roland PhD
Király Péter Bálint PhD
Németh Richárd
Spitzer Jenő

Kiadja:
Digitális Közösségek Fejlesztéséért Egyesület
SmartLaw Research Group

A kiadó képviselője
Dr. Glavanits Judit PhD

A kiadó székhelye
9155 Lébény, Fő út 65.

Elérhetőség:
http://smartlawresearch.hu/slrgwp

ISSN szám:
ISSN 2732-3846

A sorozat egyes számaiban foglalt vélemények, állásfoglalások a szerzők saját véleményét tükrözik.
Azok - külön erre irányuló közlés hiányában - nem tekinthetők sem a kiadó, sem a szerzőt foglalkoztató intézmények hivatalos álláspontjának.