JÖN! - Bizalom a felforgató technológiákban

A SmartLaw Research Group a Széchenyi István Egyetemmel, a Blockchain Hungary Egyesülettel és a Harius Consultinggal társszervezésben konferenciát szervez a jövő felforgató technológiáit övező bizalom felépítés és megtartása témakörében. 

Keynote speaker: Mérő László!

A felforgató technológiák (disruptive technologies) mint a robotika, mesterséges intelligencia, DLT és blocklánc egy közös kihívással néznek szembe: a fogyasztói és jogalkotó bizalom felépítésével és - hosszú távon - annak megtartásával.

A konferencia szervezőinek megfigyelése, hogy az egyes résztémák iránt érdeklődők általában a saját kutatási területük eredményeit követik, de az iparágak és fejlesztők közötti kommunikáció szűk körben valósul meg. A konferencia célkitűzése, hogy azok a fejlesztők, cégvezetők, tanácsadók, kutatók és érdeklődők, akik eddig a felforgató technológiák csak egy-egy részkérdésével fogalkoztak, most teljesebb, a szinergiákra és átjárhatóságra fókuszáló képet kapjanak. Az előadók között így találunk katonát, genetikust, blockchain vallet-fejlesztőt, banki informatikai szakembert és az állami szervek képviselőit is. 

A közös gondolkodás új távlatokat és új együttműködési lehetőségeket nyit az Ipar 4.0 résztvevői számára!

A konferencia expo része egyben bemutatkozási lehetőséget biztosít azon vállalkozásoknak, akikre a kialakuló bizalom épülhet. 

Részletek hamarosan!!

Prev:
Next: